JoomlaTemplates.me by WebHostArt.com

MIKULÁS KUPA

 

Rádióamatőr témájú akadályversenyre hívlak meg titeket. Aki szereti a szabadulós szobákat, és a természetet, ő ezért egyenesen rajongani fog. Szabadulj ki az erdőből! Olyan 2 fős csapatok jelentkezését várjuk, aminek az egyik tagja legalább tudja mi az a rádiós iránymérés, és ezt szívesen megmutatná csapattársának is.  Továbbá várjuk azon egyének jelentkezését, akik szeretnének egy ilyen csapat tagja lenni, de nem találtak maguknak csapattársat.

Az erdőben 7 különféle módon meghatározott ellenőrző pontot kell felkeresni, és ott teljesíteni a pontőr által megszabott feladatokat, melyekért pontokat kaptok. A célban végül az összesített pontok alapján határozzuk meg a győztes csapatot, aminek a tagjai értékes nyereményre (egy tábla csoki) számíthatnak.

A túra hossza (eltévedés nélkül) 8km, melyet ajánlott kényelmes, már induláskor lyukas öltözékben teljesíteni, ugyanis nem a kijelölt túraútvonalon fogtok haladni.

 

És akkor jöjjenek a száraz adatok:

Hová kell menni?

Parkolási lehetőség legközelebb a Szárligeten, a vasútállomás nál van. Itt találkozunk December 1-én 9:10-kor . A rajt a 47.520621, 18.500518 GPS koordinátákra esik. Ez mintegy 450m-re található a szárligeti vasútállomástól, a kék túraútvonalon északkeleti irányba indulva.

Mit hozz magaddal?

1000Ft-ot , amit majd odaadsz a rendezőknek. Csapatonként 1db RH vevőt, 1db filctollat, 1db tájolót, esetleg térképtartót. A többit rád bízom, de ajánlott kényelmes, az időjárásnak megfelelő ruházat + váltóruha. Némely ellenőrzőponton lesz frissítő, illetve a célban lesz zsíros kenyér és meleg tea. Lesz még csomagmegörző, és csomagtrasfer a rajtból a célba (a rajtban lerakhatod a cuccodat, és ugyan ott lesz a célban is)

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küldj egy e-mailt november 24-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a csapattársad, és saját neveddel, és születési éveddel, és legyen benne arra való utalás, hogy versenyeznétek. Ha még nincs csapattársad, akkor is nevezz be, majd szerzünk  neked valakit.

Halaszthatatlan kérdés esetén hívd Tóth Csabát a 06/70 661 61 05 számon.